2011. október 8., szombat

Tok

Kicsit elszaporodtak errefelé a gyurmás dolgok, mivel bevallom annak a legkönnyebb nekiállni. Ha csak egy kicsit van kedvem odaülni, akkor is lesz belőle valami, nem kell félbehagyni. Viszont végre megérkezett a legyezőfátylam, amit e-bay-ről rendeltem. Aki nem tudja mi az, annak itt egy szemléltető videó:



Kicsit izgultam, hogy egyben ideér-e, de váratlanul gyorsan itt volt, pedig a világ másik feléről küldték. Van olyan amihez tokot is küldenek, de azok már drágábbak voltak, nekem meg nem volt annyira fontos. Így egy vastag szemetes zsákba csavarva érkezett, amit alig bírtam szétszedni a sok cellux miatt. Annyira viszont fontos volt, hogy kell neki valami amiben tárolhatom, így varrtam neki egy tokot. Semmi extra, csak levágtam egy hosszú csíkot az anyagból, félbehajtottam, és végigvarrtam mindkét oldalát. Ezután lehajtottam a szájánál, és ott is megvarrtam. Ez után már csak két szalagot fűztem bele, hogy össze lehessen húzni.

5 megjegyzés:

  1. Ez gyönyörű :) ... Ezek szerint hastáncolsz (nem ismerem az előzményeket, csak nemrég csatlakoztam hozzád)

    VálaszTörlés
  2. Igen :) csináltam régebben ruhát is, bár csak egy részét, de azt is megtalálod valahol az archívumban.

    VálaszTörlés
  3. de széééépek ezek a legyezők. meg a táncika is :) kinyitva is megmutathatnád.

    VálaszTörlés
  4. Majd próbálok róla csinálni szép fotót, vagy megkérek valakit :)

    VálaszTörlés
  5. Csodálatos a tánc! Egyszer nekem is lesz legyezőfátyol... a másikból már egy egész csoportnak való van:))) De jó, hogy idetaláltam!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...