2013. április 25., csütörtök

Megnyitó


Akik kezdetektől figyelemmel kísérik blogomat, tudják, honnan indultam. Először ötletelős blogot kezdtem, aztán elkapott a gyurmázás és hatalmas hévvel vetettem bele magam az újabb és újabb projektekbe. Emiatt a hagyományos barkács projekteket kicsit el is hanyagoltam, mert szabadidőmet gyurmázással töltöttem. Ez a helyzet most megváltozik, ugyanis a munkaidőmet fogom gyurmázással tölteni, és a szabadidő újra a saját projekteké lesz. Bár ez sem tökéletesen igaz, rengeteg ötletem van nem gyurmás szépségekre is. Az ok pedig egyszerű: ezen kattog az agyam éjjel-nappal, egyre inkább kezdtem azt érezni, hogy ez több mint hobbi, és a visszajelzések is azt mutatják, van igény arra amit csinálok.

Mandy (tiszteletbeli kreatív menedzser-asszisztensem) keze akárcsak az elindulásban, a mostani döntésben is szerepet játszott, épp vele beszélgettem, amikor felgyulladt a lámpa a fejemben, hogy igen, nekem ezt KELL csinálnom. Persze így könnyűnek hangzik a dolog, de valójában rengeteg álmatlan éjszaka van mögöttem.

Az elmúlt időszak csendje ezzel is magyarázható, felkészültem arra amire nem lehet: hivatalosan is boltot nyitok. Konkrétan üzlethelyiség nem lesz, de aki rendel tőlem, eljöhet hozzám. :)Szeretném, ha fülbevalóim nem csak interneten keresztül lennének elérhetőek, így mostantól boltok megkeresését is várom (na és persze én is keresni fogom a lehetőségeket) a sikeres együttműködés reményében.

Így most egy virtuális megnyitó részesei lehettek, koccintsatok velem (tea-kávé /csatos bambi /krigli sör, kinek mi akad a keze ügyében) ennek örömére. :)

Persze mint minden induló vállalkozásnál, rengeteg dolog van ami a jövőben fog kialakulni, saját holnap, rengeteg tájékoztató információ nektek, de valahol el kell kezdeni. Ebben kérném is a segítségeteket, hova és hol helyezzem el az infókat? Hol veszitek észre leginkább az ilyen jellegű dolgokat?

A blog és a név megmarad, sokan mondták, hogy így ismernek és szerethető is, így ezen nem változtatok. Viszont a facebook-on elindítok egy testvér oldalt Murphy's Style néven, ugyanis szükségét érzem, hogy a komolyabb, felnőttesebb dolgok külön figyelmet kapjanak, sajnos a cica had között eléggé elvesznek. Persze mindkettőt én csinálom, és akit érdekel, feliratkozhat mindegyikre, átfedés ritkán lesz a kettő között. A labor oldal megmarad az egyedi ötleteknek, bátran kérjetek olyat is, ami még nem készült, szívesen állok elébe. A Style oldal inkább szemezgető jelleggel fog működni, lehet válogatni majd a szépségek között, de persze itt is jöhetnek saját ötletek, ha más színben jobban tetszik, vagy két ékszert kombinálnátok egybe, hogy valami igazán izgalmas és egyedi születhessen.

Ide kattintva éritek el a régi, és az új oldalt, remélem sokan lesznek akiket mindkettő érdekel.

7 megjegyzés:

  1. Ezaz, kend rám az egészet :) De hajrá, hajrá, már találtam is neked egy megtámadható boltot ;)

    VálaszTörlés
  2. Sok sikert kívánok Neked az új boltocskához ... és kitartást :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök az elhatározásodnak, fantasztikus dolgokat készítesz. Én ezennel elkezdek gyűjteni, mert a karácsonyi dolgaid nézegetése közben egyfolytában csak az pár szó villant fel az agyamban, hogy ez is kell, ez is kell, ez is kell:)) De legalább a mézeskalács szettem és hópihém már megvan:) Mindenki csodájára járt!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam is rád mostanában, remélem nem csuklottál. :) Többek között ezért is csinálom, mert ennyire örültök neki és meglehetősen hálás feladat. Persze ennek is megvannak a nehézségei, a java meg csak most jön.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...