2012. október 2., kedd

Csavaros gyöngyök


Mindig is tetszettek ezek a csavart gyöngyök, alig vártam, hogy valakinek készíthessek ilyen ékszert. Kis gyakorlás után mondhatni gyerekjáték elkészíteni, csak türelem kell hozzá. Bár úgy vettem észre, hogy ha tőlem valaki megkérdezi, hogy valamit hogy csinálok, akkor a válasz többnyire a sok türelmet mint hozzávalót is tartalmazza.
Mutatok egy videót is, hogy csavarodnak a gyöngyök, hátha valaki kedvet kapna hozzá. Kísérletezzetek a színekkel és a mintákkal, érdekes dolgok tudnak kisülni belőle.



Én a lila különböző árnyalatait, fehéret és ezüstöt használtam, majd a végén még egy kis lila fényt is adtam a gyöngyöknek. Valaki megtaníthatná, hogy lehet olyan szikrázóan szépre fotózni, mint amilyen valójában az ékszer. Addig is kénytelenek vagytok ezt elhinni nekem. :)

7 megjegyzés:

  1. Csodaszép lett, nagyon tetszik!!
    A videóért pedig köszönet!
    :-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a sokadik próbálkozás után sem sikerül. Mindig csak márványmintás lesz. :( Mit ronthatok el?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Móni!

      Küldesz nekem fotót róla az emailemre? Próbálok segíteni :)
      murphyslaboratory kukac gmail pont com

      Törlés
    2. A nem sikerült darabokat elhasználtam kis gyöngyöknek. Ha megint lesz bátorságom, és nem sikerül küldök fotót.
      Köszönöm! :)

      Törlés
    3. Akkor talán annyit tudok tanácsolni, hogy próbáld lazán görgetni az üveg lap alatt, ügyelve, hogy legyen egy idő után csúcsa a gyöngynek, és az ne mozduljon el, ehhez picit mindig dönteni kell az üveg lapot a kezedben. Próbáld először két színnel mint a videóban és akkor látod, hogy elkezd-e csavarodni a csúcs körül.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...