2012. április 6., péntek

Levendulás párnák

Régóta terveztem ilyet csinálni, szeretem a kézzel horgolt csipkés díszeket. Mostanában ritkán jutok el oda, hogy megvalósítsam a saját ötleteimet, amit csak a magam örömére csinálok. A horgolásban nem annyira jeleskedem, bár szeretnék megtanulni ilyen szépségeket is csinálni. Viszont sikerült nemrég hozzájutnom egy adag csipkéhez nagyon olcsón, egy szorgos kezű néni hagyatékából. Remélem ha látná örülne, hogy valaki felhasználja, és nem nyakon vágna érte, hogy mit műveltem az ő szeretett csipke csodáival. Akinél eddig láttam hasonlót az fehér alapra tette fel a csipkét, de nekem valahogy így jobban tetszik, igazán kiemeli a mintát és nem veszik el. Természetesen levendulával töltve, vállfára akasztva illatosít, és távol tartja a molyokat is. 


2 megjegyzés:

  1. De jó, én is készülök ilyesmit készíteni, nekem is van két hasonló csipkém, és vagy négy kék színű, medálnak tól óriási lennne szerinte?

    VálaszTörlés
  2. Az enyémek biztosan, mert a kicsi is vagy 6 centi átmérőjű. De ha van esetleg nagyobb csipkéd ami kicsi részekből áll azt szét lehet szedni ha nem sajnálod. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...