2012. február 1., szerda

Zöldségek és desszert


Hogy ne maradjanak az édesszájúak sem fülbevaló nélkül, a mai zöldség adag után hoztam forró csokit és sütiket is. Na de először is a zöldségek, mert aki nem eszi meg az ebédet az nem kap desszertet sem.  Karfiol, kukorica és brokkoli a mai menü. Hogy ne csak mutogassam, elmesélem, hogy a karfiol könnyű, a brokkoli meg hálás téma, szerintem olyan kis cuki, már amennyire egy zöldség az lehet. A kukorica viszont megszivatott,  mert elsőre összegyűrtem amikor belenyomtam a kampót, de aztán nagy levegőt vettem és újra nekifutottam.
 

Mandy karácsonyra Starbucks-os bögrét kapott, így nem akármilyen bögrét kért, hanem pontosan olyat. Benne forró csoki pillecukorral, mellé pedig áfonyás sajttortát fogyaszt akaszthatunk. A citromhabos torta mellékesen készült, hogy a felcikkezett tortaalap ne vesszen kárba.

Kattintsatok ide, ha az eredeti bögrére is kíváncsiak vagytok.

3 megjegyzés:

  1. Én utólag, sütés után szoktam kifúrni a gyurmát vékony fúróval, akkor nem torzul. (Még mindig a káposztákon töröm ám a fejem!)
    Méég ilyeneket!!! :D

    VálaszTörlés
  2. A fúró sem rossz ötlet, most úgy oldottam meg, hogy először belenyomtam a kampót és csak utána formáztam. :) A titok a káposztához: https://secure.flickr.com/photos/shay-aaron/4288951702/ Bár bevallom én nem töltöttem vele ennyi időt, és nem is lett ilyen szép. A srác meg egyszerűen zseniális.

    VálaszTörlés
  3. Hűűű....és tényleg! -csodálkozó tátott száj smiley- :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...