2012. január 9., hétfő

Játék - Pay it forward


A szabályokat egyszerűen csak idemásolom, hogy egyértelmű legyen ki az öt ember, csak a facebookon hagyott kommentben lehet jelentkezni. Én "Tündér Műhely" Nóra ajándékát várom 2012-ben. :) Aki tőlem szeretne kapni, annak irány a facebook, és oda tessék kommentelni, ahol megjelenik ez a post.

"Pay it forward 2012...
I promise to make something handmade for the first five people who comment. They must in turn post this and make something for the first five people who comment on their status. The rules are it has to be handmade by you and they must receive it before 2012 ends... it can be as simple as making a friend a cup of coffee. Don't forget you MUST post this on your status and make something for others!!!

Ez egy láncjáték, amiben megajándékozod valamilyen SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ DOLOGGAL az első öt embert, aki hozzászólásban jelentkezik. Nekik szintén ki kell tenni ezt a posztot, és továbbvinni a játékot, készíteni valamilyen meglepetést az első öt jelentkezőjüknek. Izgalmas, mivel az ajándéknak 2012 vége előtt kell célba érnie, tehát igazán meglepetésszerű lehet! :) Bármilyen egyszerű dologról legyen is szó, a lényeg, hogy saját, szívvel készült ajándék legyen! :)"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...