2011. április 27., szerda

Kér valaki egy kis fagyit?

*Eperfagyi ostyarúddal és egy szem cseresznyével

Ezt a fülit már magamnak gyurmáztam. Mindig is ki akartam próbálni, hogy nekem is mennek-e a népszerű gyurma ékszerek (süti-fagyi-muffin). Egész eddig gyűjtöttem hozzá a bátorságot, de azt hiszem kár volt tőle ennyire félni. Igaz így elsőre egész sokáig elszöszöltem vele, amire nagyjából olyan, lett amilyennek megálmodtam. :)

7 megjegyzés:

  1. Legyen mondjuk tisztacsokoládé egy kis pisztáciával :)

    VálaszTörlés
  2. A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt :)

    VálaszTörlés
  3. Csak hogy tudd, kiszámoltam: már csak 137 millió ilyen tölcsért kell eladnom és leelőlegezhetem az új kamiont :))))

    VálaszTörlés
  4. Ezek a fülbevalók fantasztikusak!!! A fagyi és a háztartási keksz valami hihetetlenül tetszik!!! Eladásra esetleg nem készítesz?

    VálaszTörlés
  5. Szia! Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, nagyon jól esik.
    Egyelőre csak hobbi, és amint látod annak is elég új, így még nem árusítom sehol. De ha valaki nagyon szeretne valamelyik fülbevalóból, vagy akár új elképzelése van, én nem állok az útjába, sőt örülök a kihívásnak. Így azt találtam ki, hogy aki támogat anyaggal (egy csomag fimo gyurma, vagy az ára ha úgy kényelmesebb), azt megajándékozom egy általa választott fülbevalóval. Oldalt megadott e-mailen elérhető vagyok.

    VálaszTörlés
  6. akár egy igazi íncsiklandó fagyi :)

    VálaszTörlés
  7. szíjásztok nagyon szépek :)ár én is csinálom :):):):):)eddig van már jó sok:)nyalóka ,gomba .katica ,rózsa, láb , angry bírd

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...