2013. szeptember 27., péntek

Ismerkedés velem díj


Anitától kaptam: Liebster blog award, amit én így fordítanék magyarra: a leglustább blogger. Ugyanis szökőévben egyszer sikerül ide írnom, tervek ide vagy oda.
A szabályokat kihagyva rögtön a kérdésekre ugrok, úgyis ez az érdekes része:


1. Mennyire segített a blogod írása túlélni a mindennapokat?

Túlélésben nem igazán, nincs napló vagy lelkizős jellege, de ettől függetlenül a karrieremet köszönhetem a blognak. Ha nem kezdem el írni, ma nem gyurmázással foglalkoznék.
 


2. Milyen hobbikat űzöl e mellett? (Mondjuk valami olyan, ami segít kikapcsolni, ha már a kreatívkodással is tele a batyud.)

Filmezés, tánc


3. Kit tartasz a legnagyobb példaképednek blogos körökben?/ Ki adta meg a kezdő löketet ahhoz, amit most csinálsz?

Kezdő löketet barátnőm adta meg, aki egyrészt bátorított, hogy írjak blogot, aztán meg töménytelen gyurmás rendeléssel látott el, hogy legyen miről írni. Őt itt olvashatjátok: http://www.mandykertje.hu/
Példaképeim inkább gyurmások vannak mint kifejezetten bloggerek, főleg külföldiek, bámulatos mit ki lehet hozni gyurmából.
 


4. Hol képzeled el magad 5-10 év múlva? Felhagysz valaha a blogolással?

Nem hinném, hogy felhagyok vele, bár úgy érzem a közösségi oldalak kicsit megölik a blogszférát. De reménykedem benne, hogy a hosszabb irományoknak is van létjogosultságuk.
 


5. Hogy viseli a családod/kedvesed az állandó gyöngy/gyurma/egyéb hegyeket, amik megjelennek otthon?

Jól, amíg nem ragad a talpára gyurma és nem áll bele egy szerelőpálca..
 


6. Kedvenc ügyködős eszközöd? ( Speciális fogó, ecset, stb...)

A "szent" tésztagép!
 


 7. Mit gondolsz a magyar hobby boltok kínálatáról?

Mindent be lehet szerezni, bár Budapesten sokszor az összeset végigjárom egy nap alatt mire minden megvan. Az igényekre a legtöbb magasról tojnak, ha keresik az adott árut, akkor is "nem tudjuk mikor lesz, nem tudjuk milyen árut kapunk", bár ez nem kínálat, ez mentalitás. És persze nagyon drágák a beszerzési árakhoz képest.
 


8. Egy technika amit szívesen kipróbálnál, de még nem sikerült belevágni? 

Egyszer mindent kipróbálok! :)

 9. Legjobb élményed, ami ez egyik alkotásodhoz kapcsolódik?

Nincs olyan, hogy legjobb vagy épp nem ugrik be. Rengeteg gratulációt és köszönőlevelet kapok, most elkezdtem gyűjteni őket egy dokumentumba, ilyen szeretetcsomag jelleggel.


 10. Van-e már valaki (gyerek/rokon/barát), akinek átadtál már egy kicsit a tudásodból? 

Mindig próbálok valami kreatívat csinálni a gyerekekkel. A szituációs játékokhoz nagyon nincs türelmem, úgy érzem ez egy olyan terület, ahol tényleg együtt lehet jól érezni magunkat velük.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...