2012. február 17., péntek

Virágok


Kint szakad a hó, de minket ez most ne zavarjon. Sőt én még nem is lennék rosszul, ha nem jönne nagyon hamar a tavasz, végre itt a tél, még ha egy kicsit megkésve is. Viszont virágos fülbevalót bármikor lehet csinálni és hordani, akár hóesésben is, ugye?
Aki szemfüles, megfigyelhette már, hogy elkezdtem használni ilyen kis címkéket. Mandy csinálta nekem a lyukasztójával. Egyébként a címkelyukasztó egy indokolatlanul nagy rózsaszín valami, ami leginkább egy utazó vasalóra hasonlít, és önvédelmi fegyvernek is alkalmas, szerintem.

Bedugós rózsák

Rózsa fülbevaló igazi kincsekkel kiegészítve :)

Kulcsok a kincsesládához


Elfelejtettem


Csigusz elbújt, és kimaradt a tegnapi állatos posztból, így most pótolom. Enn kérdezte meg pár hete, hogy tudnék-e neki csinálni Csiguszt, mert van ilyen mini terráriuma és csak ő hiányzik belőle. Igazán kíváncsivá tett, el sem tudtam képzelni milyen lehet. Nekem nagyon tetszik, aranyos ötlet. Küldött képet a beköltözés után is.


2012. február 16., csütörtök

Állatságok


Végre eljutottam ide is, a sok finomság után jöjjenek az állatok. A lovakat "Fejenagynak" hívom, érthető okokból, bár a valóságban nem ennyire szembetűnő, de ahogy mondani szokás a kamera kövérít.



A katicák mellé van gyűrű is, de elfelejtettem lefotózni, és azóta a teljes készletet leparkoltam nővéremnél.



Kittyék megrendelésre készültek, rószaszínben, fekete masnival. A picik bedugós fülbevalók, a nagyobb pedig gyűrű.
 
Metálkitty

2012. február 12., vasárnap

Ehetőek?


Egy kicsit még maradok az ételek kategóriánál, aztán igyekszem rátérni más témákra is. Tevékeny múlt hetem volt, így összegyűjtöttem most mindent, amit ebben a kategóriában alkottam.

Epres és csokis fánkok



"Chocolate chip cookie"


Fagyik, ezúttal csoki öntettel

Szivárvány habos torta

Elkészült az első "ékszer szettem" is (meg a második, de azt majd máskor mutatom), amiben a fülbevalóhoz gyűrű is társul.

Szivárvány nyalóka szett

A Milka csokira először csak nézett a barátom, hogy miért csináltam csokiból fülbevalót, aztán annyit mondott, hogy ne hordjam, mert éhes lesz tőle. :)

Milka csoki

2012. február 1., szerda

Zöldségek és desszert


Hogy ne maradjanak az édesszájúak sem fülbevaló nélkül, a mai zöldség adag után hoztam forró csokit és sütiket is. Na de először is a zöldségek, mert aki nem eszi meg az ebédet az nem kap desszertet sem.  Karfiol, kukorica és brokkoli a mai menü. Hogy ne csak mutogassam, elmesélem, hogy a karfiol könnyű, a brokkoli meg hálás téma, szerintem olyan kis cuki, már amennyire egy zöldség az lehet. A kukorica viszont megszivatott,  mert elsőre összegyűrtem amikor belenyomtam a kampót, de aztán nagy levegőt vettem és újra nekifutottam.
 

Mandy karácsonyra Starbucks-os bögrét kapott, így nem akármilyen bögrét kért, hanem pontosan olyat. Benne forró csoki pillecukorral, mellé pedig áfonyás sajttortát fogyaszt akaszthatunk. A citromhabos torta mellékesen készült, hogy a felcikkezett tortaalap ne vesszen kárba.

Kattintsatok ide, ha az eredeti bögrére is kíváncsiak vagytok.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...