2012. január 31., kedd

Egészséges fülbevalók


Ezen a héten megint visszatértem a zöldséges-gyümölcsös fülbevaló témához. Érkeznek is az első példányok: banán valamint zöld és lila káposzta. Jó étvágyat! :)




2012. január 22., vasárnap

Vasárnapi ajánló


Még gyorsan belefér a mai napba a szokásos ajánló, nem tolnám a jövő hétre, igazán érdemes megnézni. Újabb remek oldal, rengeteg témában, színes, képes, ötletes, minden ami kell. 
Már ki is néztem belőle egy dolgot amit biztosan megcsinálok, de egyelőre nem árulom el mi az. Viszont az érdekelne, hogy nektek mi tetszik? :)

http://www.craftpassion.com/

Holnap pedig megkezdem terápiás jelleggel a "vizsgaidőszak kiheverő" alkotó hetet. Annyi ötletem van, azt sem tudom hol kezdjem. Remélem sokat sikerül belőle megvalósítani.

2012. január 9., hétfő

Játék - Pay it forward


A szabályokat egyszerűen csak idemásolom, hogy egyértelmű legyen ki az öt ember, csak a facebookon hagyott kommentben lehet jelentkezni. Én "Tündér Műhely" Nóra ajándékát várom 2012-ben. :) Aki tőlem szeretne kapni, annak irány a facebook, és oda tessék kommentelni, ahol megjelenik ez a post.

"Pay it forward 2012...
I promise to make something handmade for the first five people who comment. They must in turn post this and make something for the first five people who comment on their status. The rules are it has to be handmade by you and they must receive it before 2012 ends... it can be as simple as making a friend a cup of coffee. Don't forget you MUST post this on your status and make something for others!!!

Ez egy láncjáték, amiben megajándékozod valamilyen SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ DOLOGGAL az első öt embert, aki hozzászólásban jelentkezik. Nekik szintén ki kell tenni ezt a posztot, és továbbvinni a játékot, készíteni valamilyen meglepetést az első öt jelentkezőjüknek. Izgalmas, mivel az ajándéknak 2012 vége előtt kell célba érnie, tehát igazán meglepetésszerű lehet! :) Bármilyen egyszerű dologról legyen is szó, a lényeg, hogy saját, szívvel készült ajándék legyen! :)"


2012. január 8., vasárnap

Vasárnapi ajánló


Jó pár vasárnap kimaradt az ajánló, sajnos azt nem ígérhetem, hogy ezúttal bepótolom mindet. Viszont egy fantasztikus oldalt mindenképp mutatok. Mostanában nem csak arra nem volt időm, hogy alkossak vagy írjak, de új dolgok után keresgélni sem. Mandy küldött nekem valamikor a héten egy linket, hogy nézzem meg ez milyen jó ötlet. Aztán csak ámultam, hogy ezen a blogon még mennyi van, azonnal tudtam, hogy megvan a vasárnapi téma. Érdemes rááldozni az időt és végigböngészni, nekem jócskán bővítette az "ilyen nekem is kell listámat" (nem mintha nem érne amúgy is földig), remek ötletek vannak és rengeteg részletes képes leírás is, a sütéstől a varrásig minden témában.

Például itt van ez a tároló (egyébként ez volt amit Mandy is mutatott), rengeteg apró kacatot el tud nyelni, mindezt úgy, hogy meg is fogod találni. Aki tudja, hogy hol lehet ilyen átlátszó fóliát szerezni, vagy mi a neve, az kérem ne tartsa magában. A többiek pedig kattintsanak a képre, és indulhat a felfedezés.


make it and love it


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...