2011. november 24., csütörtök

Cseresznyevirág


A tavasz még messze, de nem tudom megvárni, hogy majd akkor mutassam meg ezt a kollekciót. Sajnos van egy hiányzó darab is amiről nem csináltam képet, egy virágos fülbevaló, előbb-utóbb majd azt is pótolom, vagy csinálok másikat, vagy szerzek képet róla. :)


2011. november 22., kedd

Let's rock!


Csapjunk is  a húrok közé, elsőként bemutatnám az általam készített gitár duót. 5cm magas, szerintem épp még a hordható méret, ennél kisebbet nem is bírnék gyártani, vagy kellene egy mikroszkóp is. Már így is csipesszel meg tűkkel dolgozom. 
No és itt van még Jack sötétben világító változata is, nem volt hülye aki kitalálta a foszforeszkáló gyurmát. :)


Hamarosan jövök egy adag karácsonyi fülbevalóval. Adhattok ötletet is, milyen készüljön? Mézeskalács? Fenyőfa? Mákos bejgli?



2011. november 21., hétfő

Fátylak


Közkívánatra (már egy ember is köz :-p) ezeket is megmutatom, bár szerintem nem túl látványos, jobb helyet momentán nem találtam a lakásban ahol meg lehet mutatni.
Ez úton szeretnék bocsánatot kérni Zizitől, aki a varrógépem. Hónapok óta szidom (tegyük hozzá, hogy nem varrok napi szinten), hogy tépi a cérnát, ráadásul egyre gyakrabban. Mivel tegnap ezt fél centinkét tette, jobb ötlet híján megfordítottam az orsót. Naná, hogy én voltam fordítva bekötve, hogy ahogyan nekem logikus lenne, pont nem úgy kell beletenni. Félkörívet felhajtani meg idegőrlő: csavarodik, csúszik, tekeredik, de én voltam az erősebb. Azért közelről nem mutogatnám senkinek. :) szerencsére miközben épp pörgök-forgok vele, senki nem fogja látni a varrást.

2011. november 20., vasárnap

Twilight


Egy rajongónak készült ez a karkötő. Jómagam nem vagyok az, ettől függetlenül tetszett az ötlet, hogy könyvek meg kis figurák egy kartötőre fűzve. Egyetlen dolog hiányzik róla, egy piros szalag, de az már nem gyurmából lesz.
Most épp varrni készülök, két darab félkör fátylat hastánchoz, de bevallom nem sok kedvem van. Nagy nehezen kiszabtam, még talán tényleg félkör is lett, de borzalmasan csúszik az anyag, lehet a hajamat fogom tépni varrás közben.

2011. november 16., szerda

Cicák


Folyamatban van nálam több nagyobb projekt is, de amíg félkészek, addig nem mutogatnám, illetve nem mesélek róla. Addig is csillogó szemű fekete cicák, még mindig fülbe. :)
Aki szemfüles, észrevehette, hogy bal oldalt megjelent egy eladó fülbevalók rész, nem sok dolog van ott egyelőre, azért nézegessétek, hátha megtetszik valamelyik. 


Messze még a karácsony


De ezt érdemes megnézni. Ti számoljátok már a perceket?

2011. november 13., vasárnap

Vasárnapi ajánló


A héten kicsit hanyagoltam az alkotást, illetve nem készült újdonság.
Viszont most bemutatnám nektek örök kedvencemet. Imádom az ilyen volt - ilyen lett képeket. Ezen az oldalon találtok bőven ebből is. Plusz rengeteg dekorációs  és újrahasznosítási ötlet, receptek, leírások és természetesen remek fotók. Kattintsatok a képekre, ha többet is szeretnétek látni.



Képek természetesen az oldalról: http://www.designsponge.com/

2011. november 7., hétfő

Licit


A kalocsai füli párjára lehet licitálni a Facebookon. Továbbra is halvány, kísérleti darab, de nem szeretném, ha senkié sem lenne, ezért inkább árverésre bocsájtom. Remélem gazdára talál :)


2011. november 4., péntek

Kalocsai


Ezzel próbálkoztam tegnap este, nem vagyok vele tökéletesen elégedett. Még rá kell jönnöm, hogyan lehet sötétebbre csinálni a mintát. Addig is ilyen halvány kalocsait tudok csinálni, azért nem csúnya így sem. Szokás szerint ez Mandy-é, de én is szívesen hordanám, lehet majd magamnak is készítek egyet.

2011. november 2., szerda

Narancsos muffin


Sokáig tartott, mire a muffinokhoz elértem, pedig már régóta terveztem kipróbálni. Sőt, szerintem a muffinos fülik voltak azok, amik megfogtak engem a gyurmázásban elsőre, de valahogy mégsem ezekkel kezdtem. Ritkán csinálok úgy valamit, hogy cél nélkül, csak magam örömére, ez most ilyen. Egyszerűen tudnom kellett milyen süti kerül ki a kezem közül. :) Még van mit javítani rajtuk, meg főleg a technikámon, mert így elsőre eléggé izzadtam a részletekkel, de összességében elégedett vagyok az eredménnyel, és sokat tanultam is belőle. Lehet csinálnom kellene egy ilyen gazdátlan fülbevalók/akármik oldalt, hogy ha valakinek megtetszenek, akkor lecsaphasson rájuk, így talán több dolog készülne "csak úgy".

2011. november 1., kedd

Reggeli


Kértek egy falatot? A mai menü palacsinta juharsziruppal, áfonyás és banános gofri, valamint tükörtojás. Előbbiek eléggé minire sikerültek, lehet legközelebb kicsit nagyobbakat csinálok.
Ti milyen ételt hordanátok szívesen a fületekben?


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...